Tietoa meistä


 

Tili Profiili Oy on vuonna 2005 perustettu perheyhtiö. Yhtiöllä on kuitenkin yhteiset juuret Tilitoimisto Edustustili Oy:n kanssa, jota olin perustamassa Jari Hämäläisen kanssa vuonna 1992. Yritysjärjestelyjen myötä syksyllä 2005 perustin oman uuden yhtiön, mutta toiminta on jatkunut koko ajan pääosin samalla asiakaskunnalla mutta myös samalla kasvaen.

Toimitilamme ovat Pukinmäessä, Helsingissä (Pukinmäenaukio 2, krs). Samoissa tiloissa toimivat myös OleOnline-ketjuun kuuluvat Edustustili-Yhtiöt sekä JTN-Yhtiö Oy. Aiemmin toimimme yhdessä ensin Lauttasaaressa (vuosina 1992-2000) ja sitten Oulunkylässä (vuosina 2000-2016).

Markku Väyrynen

Markku Väyrynen

 

Tilitoimistoalan kokemusta vuodesta 1988 ja itsenäisenä yrittäjänä 1992 alkaen.

Koulutus: Kajaanin kauppaoppilaitos, yo-merkonomi (1986)

Harrastukset: lukeminen, musiikin kuuntelu ja elokuvat

Hyvän asiakaspalvelun piirteitä tilitoimistossa ovat aktiivinen asiakasyrityksen toimintaan perehtyminen, hyvä tavoitettavuus niin sähköpostitse, puhelimitse kuin myös ennalta niin sovittaessa myös toimistolla, kirjanpitäjän laaja kokemus taloushallinnosta sekä lainsäädännön ja yritysverotuksen seuranta ja konsultointi (myös muutosten osalta). Panostamme myös nykyaikaisten sähköisen taloushallinnon tarjoamiin sovelluksiin ja ratkaisuihin osana kehittyvää asiakaspalvelua. Korostamme myös yrittäjän ja kirjanpitäjän välistä henkilökohtaista keskinäiseen luottamukseen perustuvaa asiakassuhdetta.

Asiakaskuntamme koostuu lähinnä yrittäjävetoisista pk-yrityksistä laidasta laitaan pienistä parturikampaajista aina merkittäviin pörssiyhtiöitä omistaviin tahoihin. Suurin osa asiakaskunnasta on osakeyhtiömuotoisia mutta joukossa on niin ammatinharjoittajia, henkilöyhtiöitä kuin yhdistyksiä sekä taloyhtiöitäkin.

OleOnline-verkostoon liityimme syksyllä 2012. Liityimme ketjuun koska halusimme mukaan sähköiseen taloushallintoon ja pidimme Ole-verkostoa myös oman asiakaskuntamme kannalta parhaana vaihtoehtona. Halusimme ratkaisun, jossa oma kirjanpitäjä on asiakkaan ensisijainen tuki ohjelmiston ja sovellusten käytössä. OLE Online-tilitoimistot on itsenäisten tilitoimistojen muodostama valtakunnallinen yhteistyöverkosto ja markkinointiyhteenliittymä, johon kuuluu tällä hetkellä 14 taloushallintopalveluja tarjoavaa yritystä eri puolilla Suomea.

Miehet tyytyväisiä

Arkisto

Facebook

Ole Online

Tili Profiili Oy

Pukinmäenaukio 2 (5. krs)
00720 Helsinki
Y-tunnus: 1983854-0
GSM: 050 525 4364
Toimisto: 010 229 0344