Sähköiset tilitoimistopalvelut


 

Sähköisen taloushallinnon OLE Online-sovellukset toimivat ajasta, paikasta ja käyttöjärjestelmästä riippumatta käyttäjän omilla tunnuksilla 24/7. Sovellukset toimivat käyttämästäsi laitteesta riippumatta, kunhan on toimiva internet-yhteys.

Taloushallinnon palveluita sekä reaaliajassa että perinteisesti

Tarjoamme asiakkaillemme sähköisen liiketoiminnan ratkaisut yhdistettynä ammattitaitoiseen taloushallinnon osaamiseen. Sähköisen taloushallinnon avulla pystymme tarjoamaan asiakkaillemme reaaliaikaiset taloushallinnon palvelut. Online-ajassa pelaava kirjanpito on yrityksesi tehokas, tarkka ja turvallinen täsmätyökalu. Se raportoi, ennustaa ja antaa eväitä johtopäätösten tekemiseen. Emme kuitenkaan edellytä asiakkailtamme siirtymistä sähköiseen maailmaan, vaan tarjoamme edelleen myös perinteistä kirjanpitoa sitä haluaville.

Helpota rutiineja ja hallitse kassavirtaa

Oikea-aikainen ja laaja tieto yrityksen taloudesta helpottaa yhtiön prosessien hallintaa ja nopeuttaa rutiineja. Kassavirran seuranta ja hallinta helpottuvat, koska näet halutessasi osto- ja myyntilaskujen tilanteen. Kassavirtaa pystytään myös ennakoimaan ottamalla huomioon tulevat tapahtumat esimerkiksi tilausjärjestelmästä. Sähköinen arkisto taas vapauttaa yrittäjän ajasta ja paikasta.

Kirjanpitäjän tehtävä on myös tukea sinua sovelluksiin liittyvissä kysymyksissä. Monipuolinen ammattitaito ja korkea laatu ovat toimintamme perusta.

 

Eroon paperista kaatamalla

Arkisto

Facebook

Ole Online

Tili Profiili Oy

Pukinmäenaukio 2 (5. krs)
00720 Helsinki
Y-tunnus: 1983854-0
GSM: 050 525 4364
Toimisto: 010 229 0344