Linkit / Yhteistyökumppanit


 

OLE Online-tilitoimistoissa ja asiakasyrityksissä käytetään sähköisiä OLE Online-sovelluksia, jotka kattavat kaikki yrityksen sähköiset liiketoimintaprosessit, kuten sähköinen taloushallinto ja toiminnanohjausjärjestelmä. Yksittäiset sovellukset kytkeytyvät järjestelmässä saumattomasti toisiinsa muodostaen tehokkaan kokonaisuuden liiketoimintasi parhaaksi.


Edustustili-Yhtiöt

Online-ajassa pelaava kirjanpito on yrityksesi tehokas, tarkka ja turvallinen täsmätyökalu. Se raportoi, ennustaa ja antaa eväitä johtopäätösten tekemiseen.


Asiakaslähtöiset ja helpot palkanlaskentapalvelut, palkanlaskennan HelpDesk -neuvontapalvelut sekä asiantuntevat koulutuspalvelut Henkilöstotiedosta.


Asianajotoimisto Tammer-Juristit Oy on vuonna 1996 perustettu nuorekas, dynaaminen ja vahvasti kasvava asianajotoimisto.

Toimimme valtakunnallisesti pääpainon ollessa kuitenkin Pirkanmaalla ja Helsingissä. Lakimiehemme ovat toimineet asianajajina ja lakimiehinä useissa asianajotoimistoissa sekä myös muissa vastuullisissa asiantuntijatehtävissä liike-elämän ja julkisen sektorin palveluksessa. Lakimiestemme kokemus ja asiantuntemus sekä innostunut ja käytännönläheinen työtapa ovat asiakkaittemme etuoikeus. Palvelemme niin yrityksiä, kuluttajia kuin julkisyhteisöjäkin.


Done IT Oy on IT-ylläpito- ja asiantuntijapalveluihin erikoistunut yritys. Erityisosaamistamme ovat vaativat verkkoratkaisut, palvelinympäristöt ja pilvipalvelut. Toimitamme asiakkaillemme myös kaikki tarvittavat IT-laitteet ja huolehdimme niiden ylläpidosta sekä käyttäjätuesta.


J-Impact on vuodesta 2003 lähtien kehittänyt ratkaisuja johtamisen ja organisaatioiden kehittämisen tueksi.

  • Järjestämme avoimia valmennus-tilaisuuksia ja -ohjelmia.
  • Teemme organisaatiokohtaista konsultointia ja valmennusta.
  • Kustannamme työelämää ja johtamista käsittelevää kirjallisuutta.

Olemme valmentaneet tuhansia johtajia, esimiehiä ja asiantuntijoita. Laajennamme asiantuntijaverkostoamme ja kehitämme uusia valmennustuotteita jatkuvasti.


Tiliextra Oy on vuonna 1977 perustettu tilintarkastusyhteisö. Palvelemme asiakkaita ympäri Suomea. Toimipisteemme ovat pääkaupunkiseudulla ja Tampereella. Palveluihimme kuuluu tilintarkastus sekä tilintarkastajan lausunnot ja todistamiset. Konsultoimme kirjanpitoon, verotukseen sekä yhtiöoikeuteen ja yritysjärjestelyihin liittyen. Kuulumme kotimaiseen Tilintarkastus.fi -asiantuntijaketjuun.


Olemme veroasioiden hoitoon erikoistunut lakiasiaintoimisto. Tarjoamme verosuunnittelua ja avustamme yritysjärjestelyjen toteutuksessa sekä muissa vero-ongelmissa.


Lisää hyödyllisiä linkkejä

 


Arkisto

Facebook

Ole Online

Tili Profiili Oy

Pukinmäenaukio 2 (5. krs)
00720 Helsinki
Y-tunnus: 1983854-0
GSM: 050 525 4364
Toimisto: 010 229 0344