FAQ


 

Olen aloittamassa yritystoimintaa mutta en tunne byrokratiaa?

Vaikka suomalaisen yritystoiminnan aloittamista pidetään eurooppalaisittain selkeänä ja jouhevana niin viisasta on kuitenkin heti alussa ottaa yhteyttä alan ammattilaisiin. Voimme yhdessä kartoittaa toiminnan laajuutta ja kasvunäkymiä, jotta yrittäjä osaa päättää, että kannattaako perustaa ensin yksityinen toiminimi. Vai olisiko kenties henkilöyhtiö parempi? Tai suoraan osakeyhtiömuotoinen toiminta? Heti alussa on syytä perehtyä myös eri yritystoiminnan muotojen juridisiin ja verotuksellisiin eroihin. Erityisesti osakeyhtiön muodolla harjoitetussa yritystoiminnassa on tärkeää pitää yrittäjän ja yrityksen varat selkeästi toisistaan erillään.

Miksi juuri Tili Profiili Oy?

Hyvän asiakaspalvelun piirteitä tilitoimistossa ovat aktiivinen asiakasyrityksen toimintaan perehtyminen, hyvä tavoitettavuus niin sähköpostitse, puhelimitse kuin myös ennalta niin sovittaessa myös toimistolla, kirjanpitäjän laaja kokemus taloushallinnosta sekä lainsäädännön ja yritysverotuksen seuranta ja konsultointi (myös muutosten osalta). Panostamme myös nykyaikaisten sähköisen taloushallinnon tarjoamiin sovelluksiin ja ratkaisuihin osana kehittyvää asiakaspalvelua. Korostamme myös kaikissa tilanteissa yrittäjän ja kirjanpitäjän välistä henkilökohtaista keskinäiseen luottamukseen perustuvaa asiakassuhdetta.

Minkä kokoisia asiakkaita Tili Profiililla on?

Asiakaskuntamme koostuu lähinnä yrittäjävetoisista pk-yrityksistä laidasta laitaan pienistä parturikampaajista aina merkittäviin pörssiyhtiöitä omistaviin tahoihin. Suurin osa asiakaskunnasta on osakeyhtiömuotoisia mutta joukossa on niin ammatinharjoittajia, henkilöyhtiöitä kuin yhdistyksiä sekä taloyhtiöitäkin.

Onko Tili Profiili verkostoitunut?

Kuulumme OLE Online-tilitoimistojen ketjuun, joka on itsenäisten tilitoimistojen muodostama valtakunnallinen yhteistyöverkosto ja markkinointiyhteenliittymä.  Siihen kuuluu tällä hetkellä 14 taloushallintopalveluja tarjoavaa yritystä eri puolilla Suomea.

Yhteistyökumppaneihimme kuuluu mm myös vakuutus- ja riskienhallintapalvelujen ammattilaisia, niin yrityksille kuin myös yksityisille palvelujaan tarjoavia asianajajia, yritysverotuksen asiantuntijoita sekä organisaatioiden ja niiden henkilöstön kehittämiseen toimivia ratkaisuja tarjoavia tahoja kuten myös tietotekniikkaratkaisuja ja erilaisia yritystilaisuuksia järjestäviä yrityksiä.

Asiakkaanamme et jää yksin missään yritystoiminnan elinkaaren vaiheissa.

Miksi en tekisi kirjanpitoamme yksin?

Uuden kirjanpitolain myötä esimerkiksi pienen liikkeen- tai ammatinharjoittajan ei tarvitse enää tehdä tilinpäätöstä eikä erityisiä tilinpäätösasiakirjoja tai liitetietoja ei tarvita. Mutta nämä keventyneet tilinpäätösvaatimukset eivät silti ole poistaneet verovelvollisena toimivan yrittäjän velvollisuutta toimittaa vuosittain esim. tuloveroilmoitus.

Yhtiömuotoiset (osakeyhtiöt sekä osuuskunnat) mikroyrityksetkin ovat kuitenkin edelleen velvollisia toimittamaan tilinpäätöstietonsa kaupparekisteriin.

Kokemuksemme mukaan asiakkaamme ovat halunneet ulkoistaa kirjanpitonsa ja tuloveroilmoituksensa sekä tilinpäätöksensä ammattilaisten tehtäväksi, jotta saavat rauhassa keskittyä omaan ydinosaamiseensa.

Mitä kaikkea Tili Profiili tekee?

Hoidamme niin kuukausikirjanpidot kuin tilinpäätöksetkin (myös konsernit) sekä erilaiset viranomaisilmoitukset kuten kausi- ja yhteenvetoilmoitukset. Tuloveroilmoitukset. Yritysten perustamiset ja erilaiset kaupparekisterin muutosilmoitukset kuten yritysmuodon muutokset.

Palvelemme asiakkaitamme toimeksiannosta myös yritysjärjestelyihin ja verosuunnitteluun liittyvissä asioissa sekä palkkahallinnon kysymyksissä.

Miten Tili Profiili pysyy kehityksessä mukana?

Seuraamme aktiivisesti yhteiskunnan kehitystä kuten verohallinnon jo vireilläkin olevaa lainsäädännön muutoksia ja reagoimme niihin etukäteen aina asiakkaittemme etu ja intressit muistaen.

Tuskastunut

Arkisto

Facebook

Ole Online

Tili Profiili Oy

Pukinmäenaukio 2 (5. krs)
00720 Helsinki
Y-tunnus: 1983854-0
GSM: 050 525 4364
Toimisto: 010 229 0344